7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

×

Varování

JFolder: :files: Cesta není ke složce. Cesta: [ROOT]/images/stories/DIvadelni_party_2013
×

Oznámení

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Plné hlediště a výborná zábava, to byla letošní párty

V sobotu jsme se společně s basketbalovým oddílem Valosun Brno sešli v Městském divadle v Brně, abychom předali ocenění pro hráčky i další osobnosti našich klubů. Následně jsme se skvěle bavili při Shakespearově nadčasovém díle "Zkrocení zlé ženy"

 


 

 

Druhý ročník divadelní párty od začátku provázela dobrá nálada a vtipné momenty. V úvodu přeplnění foye, korzující páry, hloučky krásných slečen a nadevše vyčnívající postava hlavního trenéra Přemka Kubaly naznačovala, že dnes činoherní divadlo čeká tak trochu "jiné" publikum. Michal Chylík, jakožto tradiční bavič a komentátor, otevřel společně s Markem Novákem kulturní večer, v jehož programu přebralo pět osobností spjatých s volejbalovým klubem ocenění za rok 2012.

První ocenění přebrala naděje žákovského volejbalu Anna Přibylová, odchovankyně BVC Chodov a členka družstva kadetek 98, které pro klub i reprezentaci připravuje trenér Václav Starý. Druhé ocenění připadlo juniorskému talentu, a to konkrétně Kláře Uhlířové, brněnské odchovankyni, která již druhým rokem hraje v nejvyšší seniorské soutěži na postu libera za tým SG, je členkou reprezentačních výběrů 94 a 96 a vícemistryní České republiky. I ona převzala ocenění od svého trenéra, tedy Ondřeje Marka.

Do síně slávy byla uvedena dlouholetá opora brněnského seniorského "Áčka", která díky vlastní univerzálnosti dokázala nastoupit na každém postu a stala se symbolem neutuchající houževnatosti, bojovnosti a chutí po vítězství. Mluvíme samozřejmě o Tereze Tobiášové. Nejočekávanější cenu pro Hráčku roku 2012 převzala dlouholetá kapitánka brněnského výběru a stálice v extraligovém dresu, mnohonásobná mistryně České republiky Sandra Onderková. Bylo milou povinností předat rodině Onderků ještě jednu cenu, a to Zvláštní ocenění pro přínos klubu panu Pavlu Onderkovi, který je dlouholetým fanouškem Králova Pole a tatínkem, který po mnoho roků podporuje dceru na vrcholové úrovni.

Konečně šesté ocenění přebralo "Družstvo roku 2012". Staly se jím žákyně "A" respektive letošní družstvo "Kadetky 98", které minulý rok dosáhlo samotného vrcholu v Českém poháru žákyň. Tuto trofej přivezly hráčky do Brna po uctihodných šestnácti letech.

Všem oceněním se letos dostalo hojných ovací vyprodaného hlediště městského činoherního divadla, ale také krásných věcných darů. O vysokou účast se podělili také přátelé královopoleského basketbalu, kteří v letošním roce spojili síly při organizaci nevšední kulturně-sportovní akce. Za připomínku stojí, že i Valosun Brno během večera předal šest ocenění.

Kulturní program dále pokračoval Shakespearovou komedií "Zkrocení zlé ženy". Nadčasové představení přineslo mimo inteligentní zábavy a řady improvizovaných scén, nesoucích se v tématu volejbalově-basketbalového večera i návod všem přítomným trenrům, ale i manželům, jak tedy vlastně zkrotit zlou ženu. Závěr večera strávili všichni přítomní opět v divadelním předsálí, kde na ně čekal bohatý raut, posezení a klábosení.

 

{gallery}DIvadelni_party_2013{/gallery}

(foto: martin Hroch)

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT